2021-11-03 15:01:29• hírek • Bede Emőke

Drogdílerre csapott le a DIICOT Szatmárnémetiben – Helyszíni képek

Szerdán a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) szatmári irodájának ügyészei 24 órára őrizetbe vettek egy személyt, akit többek között kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak – tájékoztatta híroldalunkat a hatóság.

Az ügyben végzett nyomozás fényt derített rá, hogy a gyanúsított a veszélyes, illetve különösen veszélyes kábítószerek kategóriájába sorolható tudatmódosítókat értékesített Szatmárnémeti területén. Kedden a DIICOT szatmári irodájának ügyészei és a rendőrök épp akkor érték tetten a 20 éves fiatalembert, amikor az megközelítőleg 40 grammnyi kannabiszt szeretett volna eladni 1800 lejért.


Az in flagranti elfogást követően a hatóság házkutatást tartott a szóban forgó személy otthonában, melynek során további 90 gramm kannabiszt, 15 LSD-bélyeget, egy improvizált, beltéri termesztést lehetővé tevő berendezést, valamint növénytápokat találtak.


A 24 órára őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a szerdai nap folyamán kezdeményezni fogják az előzetes letartóztatást – teszi hozzá közleményében a DIICOT.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: